COPANELE DE PUI MARINATE CU IAURT SI USTUROI

decembrie 05, 2014

Ai mei sunt fani carne de porc si, din acest motiv, sunt in permanenta cautare de noi moduri de a prepara carnea de pui. Mofturosii mei s-au lins pe degete!

Ingrediente necesare pentru a prepara copanele de pui marinate cu iaurt si usturoi:


- 7 copanele de pui
- 400gr iaurt ( un pahar mare )
- 7-8 catei de usturoi
- sare, piper si cimbru dupa gust.

Mod de preparare copanele de pui marinate cu iaurt si usturoi:


Preparati marinada amestecand intr-un castron incapator usturoiul pisat cu iaurt. Adaugati sare, piper si cimbru dupa gust. Crestati copanelele de pui din loc in loc, ca sa patrunda condimentele mai bine.
Puneti copanelele in castronul cu marinada si, folosind o lingura, amestecati pana sunt acoperite complet.

Acoperiti castronul cu o folie alimentara si tineti la frigider cel putin 30 de minute. Eu le-am tinut o ora si au fost foarte bune.

Scoateti copanelele din frigider si le puneti la cuptor pe gratar sau intr-o tava antiaderenta unsa cu putin ulei si le tineti pana se rumenesc. Eu le-am facut la gratar si le-am tinut la cuptor cam o ora, ca sa se rumeneasca bine.
Le puteti servi cu o garnitura de cartofi sau cu salata. Sau cu orice va este pe plac :).
Spor la gatit si pofta buna!
Va astept si pe pagina de Facebook!

You Might Also Like

0 comentarii

Follow by Email

Flickr Images

Press

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...